Over ons

Oftewel mij… Mijn naam is Walter Weiss en ben al heel wat

 jaartjes bezig in het glutenvrije wereldje.


 Begonnen als leverancier van glutenvrije producten en later heb ik samen met een collega glutenvrije concepten opgezet. In de tussentijd is de markt helaas geheel veranderd van stenen winkeltjes naar bijna geheel online-verkoop. Ook de supermarkten zijn zich steeds meer gaan bezighouden met dit segment, alhoewel dit niet tot vernieuwing heeft geleid. Na al die jaren heb ik besloten te beginnen met een klein, maar innovatief assortiment van glutenvrije en veganistische producten en dit aan te bieden via www.glutenvrijexpress.nlDoor jarenlange contacten met buitenlandse producenten heb ik veel nieuwe innovatieve producten ontdekt, die je niet op de Nederlandse markt tegenkomt. Ook de prijs kan soms heel erg afwijken van de Nederlandse prijs voor een product. Mijn filosofie is dan ook als volgt: voortdurend innovatief en prijstechnisch de markt bestormen met lekkere glutenvrije en veganistische producten, die ook nog eens (zoveel mogelijk) zonder kleur-, smaak- en conserveringsstoffen zijn.

Onze 3 hoofdleveranciers zijn:
10 heerlijke bouillonpasta’s, die allemaal glutenvrij zijn en op 3 na ook nog eens vegan. Gemaakt van pure groente en kruiden zonder toevoegingen.Deze groothandel uit Tsjechië heeft in totaal 10.000 producten in hun assortiment, waarvan ze ca.2500 producten zelf produceren. De healthy food groothandel van Tsjechië.
Veggiebel is het veganistische merk voor mayonaises, sauzen, spreads en bouillons. Natuurlijk zijn alle producten glutenvrij.

Stap voor stap ga ik ook de alledaagse producten aanbieden, die qua kwaliteit niet onderdoen voor de bestaande A-merken(?), maar zeker DE prijs wel.

Hebben jullie na het bekijken van mijn webshop nog vragen, opmerkingen of adviezen dan hoor ik die maar al te graag. Juist van jullie kan ik leren en ook jullie hulp heb ik altijd nodig om de webshop en haar aanbod te verbeteren.

Ik wens jullie veel (koop)plezier en ik hoor graag van jullie.