korting

ZOMEI Echt 58mm PRO II MCUV Multi-coated MC UV Filter Optische glas Filter canon NIkon Hoya Sony DSLR Camera Lens 58mm

Rating
€15.33 €9.81

Zomei echte pro ii 58 mm mcuv multi- gecoat mc uv filter optisch glas filter voor canon nikon sony hoya dslr camera lens 58 mm Zomei 58mm pro ii mcuv multi- coating uv filter voor dslr camera lens Beschrijving: Multi- gecoat, sterk verminderen van de reflectie van het licht glazen oppervlak tot 0,5 %( 8 % in niet- gecoat glas!), daardoor elimineert strooilicht creëert ontwrichtende en betere beelden. Glas gemonteerd met hoge druk pers technologie. Originele agc optische glazen uit japan. Alle materialen die in dit filter voldoen aan de eisen van de europese unie milieu ment normen van bescherming- rohs( beperkingen van gevaarlijke stoffen). Functie: Anti- uv filters worden gebruikt om te voorkomen dat de krijgen door van ultraviolet licht lens, door het verminderen wazigheid of mistheid veroorzaakt door dat type licht. Anti- uv filters bieden een fysieke bescherming tegen stof en krassen op de lens. Pakket inclusief: Zomei 58 mm mcuv multi- coating uv filter* 1 Als je nodig hebt om te kopen andere maten kunt u ons vertellen of zoek in onze winkel. Als onze filter net in verschillende grootte, dus hier zijn we gewoon laten zien van onze producten gebruik maken van een grootte en de verpakking

Betaling:

1. accepteren escrow Glutenvrijexpress.nl/credit card/webmoney.

2. volledige betaling moet worden ontvangen binnen 7 werkdagen na de veiling eindigt dys,

Als u problemen op te maken betaling, neem dan contact met ons zo spoedig mogelijk.

Verzendkosten:

1. we verzenden naar het adres alixpress de enige. Moet u ervoor zorgen uw adres alixpress is in met uw verschepend adres alvorens u betaalt.

2. zoals gebruikelijk, sturen wij het pakket binnen 2-3 dagen nadat wij uw betaling te krijgen. En pls contact te houden zodra u de bestelling geplaatst.

3. als u woont in een afgelegen gebied en je hebt koos de gratis verzending, gelieve ons toelaten om je item dat moet worden geleverd door de post. Zodra u orde plaatst, het betekent dat u akkoord met deze bepaling. Heel erg bedankt voor uw begrip grote.

4. als u kiest voor de gratis verzending, wij houden het recht voor om de uitdrukkelijke bedrijf.

Wij niet garanderen levertijd op alle zendingen intermational als gevolg van verschillen in de douane clearing tijden in individuele landen, die kan invloed hebben op hoe snel je producten is geïnspecteerd.

5. houd er rekening mee dat, kopers zijn verantwoordelijk voor alle douane kosten extra, makelaar, taken, en belastingen voor de invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Wij niet vergoeden verzendkosten geweigerd voor zendingen.

Terug te keren:

1. wij betalen u als u terug te keren de items binnen 15 dagen na de ontvangst van de artikelen om welke reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de artikelen worden teruggestuurd in hun originele staat, als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd, de koper is verantwoordelijk voor een dergelijke schade of verlies, en wij zullen niet geven de koper een terugbetaling.

2. de koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten om terug te keren de items. Alvorens terug te keren de items, gelieve te bevestigen de terugkeer adres en de logistieke methode met ons. Na u de items aan de logistiek bedrijf, stuur ons dan het het volgen aantal.

Feedback:

1. is ons doel: de juiste is voor altijd.

2. als u tevreden bent met de aankoop en onze totale service, je reactie is zeer belangrijk in onze business succes.

Neem dan een minuut de tijd om ons een positieve feedback met een totale gedetailleerde verkopende rating van 5.

3. als u niet tevreden bent met uw aankoop op enigerlei wijze.

Geef ons de kans om eventuele problemen op te lossen. We begrijpen de zorgen en frustraties u zou kunnen hebben, en zullen proberen ons best om de problemen op te lossen.

 • To Fit: Canon Nikon Sony Pentax Fujifilm OLYMPUS Hoya etc. 58mm lens
 • Circular Size: 58mm
 • Frame material: Aluminum
 • Glass material: AGC Optical Glass
 • Multi-Coated: Multi-Coated UV Filter
 • Model: MCUV
 • Modelnummer: MC UV
 • Frame thickness: 1.54mm
 • Pakket: Ja
 • Merknaam: Zomei
 • To Fit Lens Front: 58 mm
 • Frame height: 4.5mm
 • Type: UV Filter

 • Author: Makarova0
 • Date: 2020-12-22
 • Snelle verzending dank u.
 • 5/5