Specificaties:

Naam: Auto omvormer 4000W.

Ingangsspanning: DC 10.5V ~ 15V,

(Wanneer de batterij spanning lager is dan 10.5V, de omvormer is lage spanning bescherming, wanneer de batterij spanning hoger is dan 15V, de omvormer hoogspanning bescherming)

Kenmerken:

Uitgangsspanning: AC 110V /220V voor uw keuze

Uitgangsfrequentie: 50Hz voor 220V model /60Hz voor 110V model.

Pieken Power : 4000W

Nominaal vermogen: 300W

Output golfvorm: Gemodificeerde sinus.

Pakket Maat: 6.4x4.4x2.2inch

Gewicht: 0.6 kg

Adavantage:

[4000W omvormer] Auto omvormer met 2 usb-poorten en AC outlet. Surge vermogen: 4000W, De omvormer wordt geleverd met gratis sigarettenaansteker en 2 stuks batterij clips,providing300watt continu vermogen, 4000watt piekvermogen (zorg ervoor dat de totale nominale vermogen van de aangesloten apparaten is ≤ 300W).

[LED Screen display] LED Display toont de batterij ingangsspanning, uitgangsspanning. Sigarettenaansteker kabel kan voeding voor apparaat gemakkelijk. Als de out zet vermogen is hoger dan 200W, behagen met de Krokodil Clips aan een batterij.

[Snel Opladen Dual usb-poorten] OneAC Outlets andtwousb poorten kan bieden 100% snel opladen voor Mobiele telefoons, computers, laptop, borstkolf, Vernevelaar, Scheermessen, medische rescue apparaat, nooduitrusting etc, kan worden als een Noodstroomvoorziening

[Multi Bescherming] ingebouwde zekeringen, veilig opladen ontwerp andcooling fan voorkomt de auto power converter van over-warmte, energiebesparing en energie. over voltage, overbelasting, overstroom, kortsluiting, onder spanning, oververhitting, kortsluiting bescherming.

[Lichtgewicht design & Top Kwaliteit] Lichtgewicht en compact, ideaal voor vakanties, camping en werk reizen. Het kan worden aangesloten in bijna elke 12V vermogen voertuig, die opladen kansen overal.

[Wat je krijgt] 4000W auto omvormer, handleiding, 2 x Batterij Klem, 1 x Auto Sigaret Plug en 100% klantenservice.

Kenmerken:

-12V is algemeen voor auto, 24V voor vrachtwagens, 48V en 60V is algemeen voor elektrische voertuigen.

-Beschikbare Bereik Van Nominale Spanning Van Elektrische Apparaten: 200 ~ 240V, 100 ~ 120V

-Veilige Bereik Van onze inverter Ingangsspanning: 12V (9.8 ~ 15V)

-8 veiligheid Bescherming Functie:

①Reverse polariteit bescherming

②Low ingangsspanning bescherming

③High ingangsspanning bescherming

④ Over-de huidige bescherming

⑤Short circuit bescherming

⑥Over temperatuur bescherming

⑦Overload bescherming

⑧Internal zekeringen

VOORZICHTIGHEID!

-1. dit is een gemodificeerde sinus omvormer, NIET van toepassing voor apparaten die werken door ingebouwde motor, haardrogers, airconditioners, koffie machine, waterpomp, inductie kookplaat, koelkasten en magnetrons etc. zorg ervoor dat de totale nominale vermogen van de aangesloten apparaten is ≤ 300W

-2. draai de Positieve (+) en Negatieve (-) terminals wanneer de auto converter is in gebruik

-3.If de converter is direct verbonden met de sigarettenaansteker. De hoogste out zet vermogen moet under150W. Als hoger than150W, raden wij u met de Krokodil Clips aan een batterij, omdat auto sigarettenaansteker misschien niet veroorloven power over150W.

-4.The auto converter geschikt voor DC12V en Auto ALLEEN, niet toegepast voor DC 24V en vliegtuig

-5. gelieve niet laat de omvormer in de OP positie voordat auto start. het gemakkelijk om de omvormer beschadigen voordat aangesloten op de batterij. de juiste werking is verbinding met de batterij eerste en zet de omvormer schakelaar

-6. Het is normaal voor de omvormer geworden warm terwijl u het gebruikt. om de beste gebruik resultaten, zet de omvormer op het vlakke oppervlak De werkende plaats moet voldoen aan de volgende criteria:

1. droog, moet niet laten de omvormer contact de water of andere vloeistoffen, houd de omvormer weg van vocht of water.

2. Cool omgeving, houden de temperatuur tussen 0 graden Celsius en 40 graden Celsius. Niet zet de omvormer naast warmte vents of andere apparaten. Proberen te houden de omvormer niet worden beschenen direct door de zon.

Wat Size Omvormer Heb IK Nodig?

De grootte u kiezen afhankelijk van de watt (of amps) van wat je wilt run (vinden de stroomverbruik door verwijzend naar de specificatie plaat op het apparaat of tool). Raden wij u koopt een groter model dan je denkt moet u (minstens 10% tot 20% meer dan uw grootste belasting).

Pakket omvat:

1 x Power Inverter

2 x Batterij Clip

1 x Sigarettenaansteker Plug(gift)

1 x Engels Handleiding

  • gewicht: 0.6kg
  • Type: DC/AC Inverters
  • Uitvoertype: Enkele
  • Oorsprong: Cn (Oorsprong)
  • Uitvoerfrequentie: 50-60HZ
  • Grootte: 00
  • Modelnummer: none
  • Uitvoervermogen: other