Ja het is veilig

Alle pakketten in deze winkel zou gelijkmatig gedesinfecteerd door de luchtvaartmaatschappijen en geleverd aan uw handen na douane inspectie en quarantaine. Zal er geen potentieel gevaar. Kunt u er zeker dat de goederen veilig.

Feature

1. eenvoudig te gebruiken been brancard te verbeteren uw been flexibiliteit, balans en bereik van motion in een natuurlijke body positie. Slechts een paar weken van consistente gebruik en uw vrienden zal merken aanzienlijke verbeteringen aan uw bewegingen.

2. niets zal breken door gebruik van hoge kwaliteit materialen: band die soepel slides door metalen gelaste D-ring. Deur anker stelt de band met een bout.

3. flexibiliteit apparatuur die klaar te gebruiken in een paar seconden: zet de deur anker over een stevige doorpost, sluit de deur en trek de riem door de D-ring en u klaar bent om uw poses naar het volgende niveau. Als een draagbare stretch machine!

4. niet schade deur en blijft zitten. dit been stretching apparatuur zal geen krassen of schade uw deur en zal niet bewegen of schuif terwijl je stretching uw benen.

Beschrijving

Kleur: paars; rose rood; zwart

Materiaal: Polyester Katoen

Grootte: zoals

Pakket Lijst

1 paar deur stretch tape

Pakket Lijst

1. de echte kleur van het item iets afwijken van de getoonde op de website veroorzaakt door vele factoren zoals de helderheid van uw monitor en licht helderheid.

2.Please lichte handmatige meting afwijking voor de gegevens.

SERVI CE ◆ BETALING

Verzending:

Over Terugkeer:

Feedback:

Tips:

  • Modelnummer: YL200137