huishoudelijke AC schakelaar is voornamelijk ontworpen voor AC 50Hz of 60Hz circuits met 24 V/110 V/230 V. nominale bedrijfsspanning in AC-7a gebruik, nominale spanning tot 230 V, nominale bedrijfsstroom tot 25A, nominale bedrijfsspanning in AC-7b gebruik, nominale stroom om 10A. behulp in breaking capaciteit hieronder 6kA circuit. voor afstand sluit of breken circuit.

toepassing: voor thuis, appartement, hotel, automatische afgesneden of sluit de power.

normale werkende en installatie voorwaarden:

1. omgevingstemperatuur:-5 °C 40 ° C, de gemiddelde temperatuur geen meer dan + 35 °C in 24 uur.

2. Hoogte: geen meer dan 2000 m.

3. Atmosferische omstandigheden: de relatieve vochtigheid van de installatie plaats moet niet meer dan 50% wanneer de maximale temperatuur is 40 °C: als onder een lagere temperatuur, een hogere relatieve vochtigheid is toegestaan. de maandelijkse gemiddelde minimum temperatuur in de natste maand moet niet overschrijden + 25 °C en de maandelijkse gemiddelde maximale relatieve vochtigheid van deze maand geen meer dan 90%. Trouwens, de dauw op het oppervlak van producten veroorzaakt door temperatuur verandering moet worden genomen in overweging.

4. Klasse van vervuiling: klasse 2.

5. Installatie staat: klasse II.

toepassing instructie

1. Controleer of de contactor eens met de toepassingsgebied en de conditie voordat installatie

2. Tijdens het installatieproces pull down de motion stoppen component en zet de contactor op de veilige baan dan push up de motion-stoppen component om fix de contactor op de veilig baan voorkomen losmaken en dropping pull down de motion-stoppen component als je wilt verwijderen de magneetschakelaar.

voorzichtigheid

een). ervoor de juiste modus van aansluiting

b). schroef de binding schroef tijdens de verbinding

  • Nominale spanning hoofdcircuit: 25A
  • Poolnummer: 2
  • Modelnummer: WCT25A
  • Elektriciteit: AC
  • is_aangepast: Ja
  • Merknaam: DESDQCN
  • Fase: 2
  • Nominaal voltage hoofdcircuit: 24V 110V 230V