USD 12 /Stuk/lot 1 USD 10 /Bag/lot 1 USD 6.99 /Bag/lot 1 USD 3.78 /Bag/lot 1

1. over evaluation〓:

1. na het product is verzonden, let om te controleren en ontvangen. Bij ontvangst van de goederen, controleer voor de bezorgers. Als er een afwijking, gelieve teken en stempel de bezorgers om uw belangen te beschermen en houden de levering voucher. Gebruik dit als basis voor out-of-stock replenishment, dank je.

2. als u vragen heeft of ontevredenheid na ontvangst van de goederen, niet haasten om commentaar, en je moet communiceren met mij in tijd. IK zal proberen mijn best om u tevreden. Uw lof is zeer belangrijk voor mij, en nog belangrijker, laat U tevreden, dank u. Gelooft u dat IK zal uw meest vertrouwde verkoper.

3. het is sterk aanbevolen dat degenen die aankoop goederen in deze winkel voor de eerste tijd kiezen "retourvracht verzekering". De winkel schikt zich binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen als de "waardering periode". Als er een ontevredenheid met de goederen binnen deze zeven dagen, zelfs als het is beschouwd duur, dezelfde goedkopere kwaliteit kan worden gekocht elders en kan worden geretourneerd.

2. over kleur verschil:

De goederen in deze winkel zijn allemaal genomen in natura. De kleur van de goederen gevonden door de foto-elektrische is verschillende tegelijkertijd, dus het is niet uitgesloten dat na ontvangst van de goederen, de kleur van de echte ding en de foto is een beetje anders. De helderheid van de liquid crystal display is hoger dan die van de gewone display. Levendige, als u een LCD monitor, kunt u dit begrijpen.

= = Bedrijfscultuur = =

Het bedrijf is sterk, met tientallen miljoenen vaste activa, duizenden producten, meer dan 200 medewerkers en honderden mensen verwerking buiten de fabriek. Na meer dan tien jaar, na continue exploratie en streven, het is professioneel toegewijd aan product ontwerp, ontwikkeling en productie. Unieke en prachtige uiterlijk, ze zijn begunstigd door de klanten. De producten zijn verkocht over de land en geëxporteerd naar Groot-brittannië, Amerika, Europa, midden-oosten en andere landen.

Onze stelling: integriteit en klantenservice! We welkom nieuwe en oude klanten en buitenland om sturen monsters, inzending, vragen, en bestellingen. We houden aan de bedrijfsfilosofie van "klant centraal" en bieden hoge-kwaliteit producten, goede reputatie, en snelle en uitstekende producten. Service, gaan hand in hand met onze klanten, en zoeken naar gemeenschappelijke ontwikkeling!

  • Oorsprong: Cn (Oorsprong)
  • Pakking: Geen Geschenkdoos
  • Merknaam: QUYING