Z 136 ZMH180 Beengeleiding Headset Goede kwaliteit bone-luidsprekers De beengeleiding luidsprekers dat de soundwaves door de Schedel bot om onze oor botten. Die manier we kon dragen gehoorbescherming en nog steeds luisteren naar radio transmissie Compatibel met Ballistische Helmen, Ballistic Halzen, Bivakmutsen en Gas Maskers Toepassing op elke ZTAC serie PTT Pakket Z 136 Headset AA batterij ( Omvat niet ) (Let op: verpakking kan generieke of bestempeld als 'Sinairsoft (Airsoft)', maar is gemaakt door Element OEM)

1. Wereldwijde verzending. (behalve voor sommige landen en APO/FPO)

2. Proces bestellingen in tijd na verificatie.

3. Wij verzenden alleen de bevestigde bestelling adres. Uw bestelling adres moet uw verzendadres en de volledige geadresseerde naam en telefoonnummer

4. Openingstijden zijn verstrekt door de operator, behalve weekends en feestdagen. Levertijd kan variëren, vooral tijdens de vakantie.

5. Als u niet uw zending binnen 60 dagen na betaling, neem dan contact ons. We volgen de zending en beantwoorden zo snel mogelijk en antwoord.

6. Vanwege verschillende inventaris status en tijd, we zullen kiezen om uw items verzenden van onze eerste magazijn voor snelle levering.

1. Al onze producten moeten een worden gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen

2. 100% Nieuw en hoge kwaliteit

3. Kwaliteit problemen:

1) Als je enige kwaliteit problemen, gelieve gedetailleerde informatie binnen 7 dagen.

2) De koper moet het pakket na ontvangst van de goederen. Als de verpakking beschadigd is tijdens het transport, dan weigeren te tekenen en contact met ons op tijd.

4. Chromatische aberratie probleem: vanwege de kleur reflectie van het scherm, licht, achtergrond, etc.

5. Grootte kwesties: vanwege de verschillen in meetmethoden. De grootte gegevens op de details pagina is alleen voor referentie.

6. Als het probleem is veroorzaakt door u, de koper verantwoordelijk voor de vergoeding van het product.

Wij bevestigen het probleem en dan bieden u een bevredigende oplossing.

1. Als u tevreden bent met onze producten en diensten, laat je positieve feedback en evalueren uw bestelling voor 5 sterren en 5 sterren.

2. Als u niet tevreden met onze producten, neem contact met ons voordat je neutrale (3 sterren) of negatieve (1-2 sterren) feedback. Wij garanderen dat wij lossen elk probleem voor u 100%.

3. Mail ons dan voordat negatieve feedback of open een geschil op de website.

Communicatie is de beste manier om het probleem.

  • Color: BK
  • Style: tactical Communication
  • Merknaam: SINAIRSOFT
  • Model Number: Z 136
  • Type: Sport Headset
  • Material: Nylon plastic
  • Use: Tactical Headset