Kunt u mij uw hoogte, borst, taille, heup maten, kunnen wij voor u maken

Over Product

Al onze producten zijn hetzelfde als wat foto's tonen. (Accepteer dat zou er kleine verschil vanwege licht in fotograferen.) Wat je ziet is wat je zou krijgen. Als u zorg details een Lot, controleer onze gedetailleerde foto's zo zorgvuldig mogelijk. We proberen ons best om u de all-around foto's van ons product.

Over Verzending Adres

Zorg ervoor dat het adres je bij het plaatsen van bestellingen in Glutenvrijexpress.nl is rechts. Zouden We verzenden naar het adres links in Glutenvrijexpress.nl. Als het gebeurt dat u wilt het adres te wijzigen, schrijf in Glutenvrijexpress.nl bestelbon.

Over Pakket

Alle onze producten zou onderzocht voor verzending en zou worden goed verpakt in geval het zou worden beschadigd in verzending.

Over Verzending Methoden en Verzending Dagen

Na ontvangst van uw bestelling, zouden we regelen verzending binnen 3 dagen. Als u wilt schip door China Post Luchtpost die gratis, het zou langer duren tijd te komen. Het is ongeveer 15 tot 30 dagen. (Aandacht: turkije en Brazilië kopers gelieve niet kiezen deze methode omdat het niet kan aankomen in Turkije en Brazilië.) Als u wilt de item meer snel, je kon kiezen DHL of EMS. Nemen USA als voorbeeld, het zou ongeveer 5 tot 7 dagen te komen door EMS en 3 tot 5 dagen door DHL. Als u wilt uw bestelling, kan je naar de order details of E-Mail ons voor ch Ecking. Zodra wij het pakket, De rederij controles wanneer het pakket verzonden. Dus wacht het pakket te komen. Als het duurt langer dan verwacht, vertel ons en we zouden controleren en haast rederij.

Over Feedback

Feedback zijn erg belangrijk voor ons. Zodra u het product van ons, we waarderen het als je positieve feedback (5 sterren) in onze winkel. Maar als je niet tevreden met ons product, u contact met ons eerst voordat je feedback. We zou het waarderen als je niet laat negatieve feedback zonder ons te vertellen. We zouden proberen ons best om oplossing zodra u zei de koopervaring is niet zo goed als verwacht. Communicatie is erg belangrijk. Je kon tonen ons de positieve feedback die u aan ons

Zodra u wilt plaats meer bestellingen met ons. We zouden geven u korting op producten in de toekomst orders.

Over Terugkeer Product

1. IK F de terugkerende wordt veroorzaakt wanneer er probleem in onze product, we zouden de verzendkosten. Maar we zouden uw hulp nodig om ons foto's voor ons om te weten dat de producten zijn slecht in kwaliteit.

2. Indien de terugkerende is veroorzaakt alleen wanneer kopers niet tevreden bent met stijlen of kleuren of andere redenen dat is niet met betrekking tot kwaliteit, kopers moeten de verzendkosten.

Informeer ons voordat u terug producten zodat we konden ontvangen het product zonder problemen. Gebruik doos om de product zodat het niet zal worden beschadigd terwijl verzending. En alsjeblieft begrijpen dat we de terugbetaling zodra we het product terug. En kunnen we niet terugbetaling wanneer het product slecht is voor doorverkoop.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zouden proberen ons best om u onze beste service en de beste producten.

 • Aritkeltype: Sets
 • Speciaal gebruik: Kostuums
 • Bron Type: anime
 • Geslacht: Unisex
 • Merknaam: fairy dreamer
 • Materiaal: Polyester
 • Karakters: Virgilia Beatrice
 • Componenten: hat

 • Author: Evgenn995kt
 • Date: 2021-03-03
 • the flower pieces is not great & theres only one ribbon around the hat so I basically have to buy my own. but over all costume wise its decent enough and u can basically just do minor adjustments on it, if ur not satisfied. Delivery was fast than I expected & good communication with the sellers too.
 • 3/5