Computer & Kantoor

Batterij voor Samsung Np-qx310 Qx410 Qx411 Qx510 Qx511 Sf510 Batterij Aa-pn3nc6f Aa-pn3vc6b Ba43-00270a Np-sf310 Np-sf410

Rating
€37.72 €34.32

aandacht:

1. Li-Ion Laptop Batterij 10.8 V en 11.1 V zijn in gemeenschappelijk gebruik.

2. Li-Ion Laptop Batterij 14.4 V en 14.8 V zijn in gemeenschappelijk gebruik.

Product Informatie:

het heeft dezelfde functies als de originele batterij, gemaakt van de hoogste kwaliteit cellen, uitstekende kwaliteit en goedkope prijs de beste service. geselecteerde hoge prestaties lithium-ion batterijen uit BAK en Korea fabrikant. alle batterijen zijn getest voor 100% kwaliteitscontrole assurance. kiezen deze uitstekende batterij voor uw laptop!

garantie Beleid

1. Onze producten hebben 12 maanden garantie. Een volledige terugbetaling kan alleen worden afgegeven binnen 60 dagen.

2. Als de terugkeer is vanwege de fouten van kopers, bijvoorbeeld, verkeerde aankoop, behoeft de batterijen na transactie, of andere kunstmatige schade, de terugkeer verzendkosten moeten door de koper betaald.

3. We niet kan ontvangen als koper rendement door zelf volgens de adres op verzending pakket. zal niet We lossen dergelijke case en koper moet verantwoordelijk voor de gevolgen. U contact met ons voor terugkeer de item. Contact ons

1. We hebben altijd geprobeerd om de beste service en betrouwbare producten voor elke klant, als u tevreden met onze goederen en service, geef ons 5 sterren te moedigen ons te doen beter en beter. als u twijfelt, kunt u e-mail onmiddellijk.

2. Als u niet tevreden met onze artikelen of service, aarzel niet om contact ons voordat u alle feedbacks of open een case. Negatieve feedback kan het probleem niet oplossen, we moet dit probleem samen en samenwerken elkaar, vertrouwen ons, wij u tevreden oplossing.

Product verpakking:

verzending instructies:

als u wilt sneller verzending, kies EMS of DHL als uw vervoermiddel. Het ongeveer 5-7 werkdagen. het is beloofd dat alle producten verkocht uit onze fabriek zijn 100% nieuw en gratis van gebreken in grondstoffen en vakmanschap-Wij verkopen nooit gebruikt of gerenoveerd batterijen. maken deal met ons is en veilig. als u niet tevreden met onze producten en service voor redenen, aarzel niet om contact ons, wij nemen onze onmiddellijke actie te antwoorden en onze uiterste om alle probleem u verhoogd. ons doel is om volledig aan alle verkopers eisen om gain 100% klanttevredenheid. herinnering voordat de bestelling, zorg dat de model je aankoop fit voor uw laptop of notebook. elke batterij heeft zijn model naam (of onderdeelnummer, P/N), u kunt ze vinden op uw originele batterij. garantie We beloven alle producten verkocht in onze winkel zijn nieuw en vrij van materiaal en vakmanschap. er is 12 maanden garantie sinds de dag gekocht. we een complete engineering faciliteit voor accu testen. alle items zijn gecontroleerd voordat u uit. verzending na de betaling is geverifieerd als geldig, de items worden verzonden binnen 1-2 werkdagen. We aangeboden drie opties voor de verzending. wanneer u de Singapore Post aangetekend, het is gratis en betaald door de verkoper. zal rond 7-15 werkdagen schip grote landen als VS Western Europa, Australië enz. Echter, we konden niet garanderen de levertijd als de transit is afgehangen de post. We ook aangeboden post EMS en DHL express service die door de koper betaald. EMS duurt ongeveer 5 8 werkdagen. DHL duurt ongeveer 2 5 werkdagen. opmerking: Prijzen getoond zijn brandstoftoeslagen. invoerrechten, belastingen en andere douane gerelateerde kosten niet inbegrepen. kopers alle verantwoordelijkheid voor alle extra gemaakte kosten (eventuele). Terugkeerbeleid • alle items als geretourneerde voor wat redenen moet vergezeld een Return Merchandise Authorization (RMA) nummer, gelieve ons vóór terugkeer. Items zonder rma # zal vertraging de proces of worden genegeerd. • voor batterij packs of batterij gerelateerde producten, garantie vervalt wanneer de batterij verkeerd is opgeladen, geïnstalleerd of misbruikt, of als de label en/of bar code label is verwijderd of geknoeid. • In terugkerende producten klant moet betalen de retourvracht.

  • Batterij Cellen: 6 Cellen
  • Compatibel merk: GYIYGY
  • Merknaam: ZTHY
  • Accuvoltage: 7.4V 10.8V 11.1V 14.4V 14.8V
  • Modelnummer: GYIYGY001
  • Type: Li-ion
  • Pakket: Ja