Welkom, welkom!

Klantenservice:

Als je moet kopen een groot aantal chips, kunnen wij u met groothandelsprijzen! Kunt u contact met mij door Skype En Glutenvrijexpress.nl Gesprekken . IK zal mijn best doen, om u met de beste service, we zullen de items binnen 5 werkdagen na de betaling is bereikt.

Feedback:

1. als u tevreden bent met onze goederen, geef ons een positieve feedback, dank u voor uw hulp.

2. als u niet tevreden bent, vriendelijk laat het ons weten. Uw constructieve advies zal onze motion te herzien en te verbeteren, dank u voor uw begrip

Beste kopers:

Let op volgenden instructie na ontvangst onze chips.

De BGA chips je koopt van ons bedrijf zijn van hoge technologie en als pricise als nanometer.

Voor kleine hoeveelheid van chips, ze zijn blootgesteld aan de lucht na wordt genomen uit pakket. dus ze waarschijnlijk zal houden aan sommige vochtigheid, dus, om de kwaliteit probleem te vermijden, we suggereren dat je ze in een bakken kamer voor minstens 24 uur bij 100-110 °C (Maximale).

Wanneer solderen, zorg ervoor dat de temperatuur voor loodvrij/Geen Pb BGA chips is 245-260 °C (Maximale), Loodhoudende/Pb BGA chips 180-205 °C (Maximale).

De solderen proces is ingewikkeld. Solderen/vervangen chips moet worden bediend door ingenieurs die bedreven vaardigheden.

Als BGA chips zijn kwetsbaar, complicatedly gestructureerd, met mumerous ballen, elke iets defecte positionering, onzorgvuldig temperatuur-comtrol, of onvolledige reinigen PCB boards zal resulteren in onvoldoende solderen of ontbrekende solderen. de chips zal, als gevolg, sterven.

BGA chips zijn gemakkelijk gebroken door onjuiste solderen, alvorens te kopen, moet u comsider 3 punten:

1) hebben u kocht de juiste chips?

2) heeft u juiste apparatuur?

3) zijn u bekwame genoeg om de chips?

Retourneren van onderdelen die zijn gebruikt op machines zullen niet aanvaardbaar zijn.

Gelieve kontroleer dat de chips u ontvangen zijn zoals beschreven in onze winkel. uw tevredenheid is van vitaal belang voor de ontwikkeling van ons bedrijf. als je enige discrepantie, neem dan vrij om contact met ons zonder aarzeling, voor onmiddellijke oplossing. wij vergoeden of vervangen de chips.

  • Modelnummer: k4g80325fb-hc22