Computer & Kantoor

7 Xinbox 3.7V 6700 Mah 25wh Originele L13M2P22 L13N2P21 1ICP4/83/103-2 Laptop Batterij Voor lenovo MIIX2 10 Serie

Rating
€30.17 €28.66

Beschrijving:

1. Battery Type: Nieuwe Batterij

2. Cell Type: Li-Ion

3. Voltage: 3.7 V

4. capaciteit: 25 WH/6700 mAh 5. kleur: Zwart

6. Fabrikant Garantie: 1 jaar Compatibel Met

(Gebruik "Ctrl" + "F" te zoeken voor uw model snel.)

L13M2P22 L13N2P21 1ICP4/83/103-2 Compatible Part Nummer: Voor Lenovo MIIX2 10 Serie

Handleiding Wanneer u de nieuwe batterij op de eerste keer, gelieve ontladen van de batterij tot 2% van de volledige lader dan charger het tot 100%. Gelieve niet ontladen van de batterij tot 0%, als dat zal schade de batterij en verkorten het leven. De batterij moet worden opgeladen tot 70% voor longtime opslag uit de Laptop. De mismatch van de adapter of de adapter die is gebruikt over longtime kan de batterij niet te worden opgeladen, vanwege de inefficiëntie uitgang van de adapter is niet voldoende. Controleer uw adapter eerst voor de opladen problemen van de batterij. Neem nooit nemen de batterij uit laptop wanneer het wordt opgeladen of ontladen.

Zending Wij zijn niet verantwoordelijk voor onbestelbare adres. Wij behouden ons het recht voor om de verzendkosten weer voor geretourneerde artikelen te wijten aan verkeerde adres. Items worden doorgaans verzonden binnen 5 werkdagen na betaling is verwerkt (Zat. & zon uitgesloten.) Alle items worden verzonden via Post POST, CHINA POST of Express. De zending duurt meestal 7-30 werkdagen afhankelijk van levering land. als item dringend, gelieve ons voor detail voor de aankoop. Internationale Kopers-Let op: A) invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. B) controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/ kopen. C) Deze kosten worden normaal verzameld door het leveren van vracht (verzending) bedrijf of wanneer u het punt opraapt-niet te verwarren ze voor extra verzendkosten Wij zijn niet verantwoordelijk voor douanerechten.

Garantie Dit product heeft een Jaar garantie. Onze garantie is niet uitgebreid tot alle producten die fysiek zijn beschadigd of die niet onder normale omstandigheden als gevolg van verkeerd gebruik of onjuiste installatie van de koper/gebruiker deel. Voor alle geretourneerde producten, klant MOET ons voor de terugkerende adres. In alle gevallen, kopers betalen verzendkosten op eigen kosten naar producten voor de uitwisseling of terugbetaling. Wij zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van vervangingen. Terugbetaling zal worden gemaakt na ontvangst van het geretourneerde artikel.

Terugkeerbeleid Wij garanderen uw nulrisico aankoop ervaring hier. Wij bieden volledige terugbetaling aan u, als het product is verschillend van de beschrijving. Als regel Glutenvrijexpress.nl's, zal een geannuleerde bestelling straf veroorzaken aan de verkoper, dus de enige voorwaarde om de bestelling te annuleren of restitutie is: de ontvangen goederen zijn verschillend van de bestelde die.

Feedback & Contact Als u niet tevreden bent met uw aankoop op welke manier. geef ons een kans om te proberen en maak het goed, wij geloven dat de communicatie is de beste manier om problemen op te lossen. Uw Feedback is echt belangrijk voor ons. Laat goede feedback als u tevreden bent met ons product of dienst. Na ontvangst van de feedback, zullen we hetzelfde doen voor u, Bedankt. Gelieve geen negatieve feedback voor contact me. Je negatieve feedback kan niet elk probleem op te lossen. Vriendelijk ons, zullen We proberen ons best om aan uw behoeften. Als u vragen heeft of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons Als u ons antwoord niet ontvangen binnen 1 werkdag, misschien de mail fout wanneer u sturen naar ons, neem dan zo vriendelijk opnieuw het weer, zullen wij antwoorden u binnen 1 werkdag meestal. Ons kantoor uren is 9:00-6:30 (Beijing tijd) Maandag-Vrijdag, feestdagen gesloten.

  • Compatibel merk: Lenovo
  • Accuvoltage: 3.7V
  • Pakket: Ja
  • Modelnummer: L13M2P22
  • Type: Li-ion
  • Batterij Cellen: 3 Cellen
  • Merknaam: 7XINbox